Digitaal navormingsplatform

Inschrijven
Het eerste volledig digitale navormingsplatform voor huisartsen is gelanceerd. Dit interactieve leerplatform omvat een aanbod van 20 leermodules verdeeld over een 40-tal hoofdstukken over uiteenlopende thema’s.
Het geheel wordt aangevuld met ondersteunende materialen opgenomen in de digitale bibliotheek. Artsen doorlopen een hoofdstuk naar keuze, leren de theorie, maken oefeningen en testjes en kunnen op het einde van de leeractiviteit accreditering aanvragen.
background wave

Voor wie?

Voor huisartsen ... door huisartsen. Of u nu een huisarts-in-opleiding of een erkend huisarts bent, u vindt een antwoord op de eigen leer- en kennisnoden. Van acute urgenties en chronische aandoeningen, tot armoede in de zorg en praktijkmanagement: in onze online leermodules komen alle huisartsgeneeskundige thema’s aan bod.

background wave

Waarom online?

Zoveel huisartsen, zoveel verschillende leerbehoeften en elk met een eigen leerstijl. U plant dit graag in uw drukke agenda, zowel professioneel als privé. Het klassieke hoorcollege of lezing op een vast contactmoment blijkt vaak niet langer haalbaar. Een online leerplatform biedt hier de oplossing. U verkent de modules waar en wanneer u het wil, op uw eigen ritme. Downloadbare content wordt daarnaast aangevuld met de meest recente artikels, instrumenten voor diagnostiek en nuttige links. Kortom, de ACHG-leeromgeving is een online platform op uw maat.

accent

Ons aanbod

Ons aanbod bestaat momenteel uit een 20-tal cursussen opgebouwd uit meerdere modules. Dit wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld. De opzet van een module kan variëren van puur praktijkgericht tot het uitdiepen van theoretische concepten. O.a. de volgende thema’s komen aan bod Luchtwegen, Preventie, Praktijkmanagement, Palliatieve zorg, Zwangerschap, Mantelzorg, Communicatie, En nog veel meer ...

Bekijk ons aanbod!
accent

Praktisch

background wave
Hoe inschrijven?

U schrijft zich in op het navormingsplatform SofiaLearn door te surfen naar https://icts.kuleuven.be/apps/onebuttontest/registrations/12830 en de aanwijzingen te volgen. Na betaling en registratie krijgt u toegang tot het ACHG-platform van Sofia en kan u aan de slag.

Kostprijs per jaar
  • Standaard: 175 EUR
  • PO’s / STACO’s, Academische praktijken: 100 EUR
  • HAIO’s: 50 EUR
Accreditering

Elke module op het leerplatform geeft u recht op accreditering. U doorloopt een module met een duurtijd van één uur en ontvangt een certificaat met een accrediteringsnummer.

Ontdek ons digitaal platform