Leuvense Dagen voor Huisartsen: De patiënt met een veel voorkomende klacht

Op 1 en 2 juni 2023 vinden de volgende Leuvense dagen plaats in het Brembergcentrum met als thema: De patiënt met een veel voorkomende klacht.

De veel voorkomende klachten bezorgen huisartsen steeds vaker kopzorgen: patiënten met multimorbiditeit en/of polyfarmacie, oudere patiënten, nieuwe diagnostische strategieën en therapeutische aanpak, etc… In een laag prevalente setting kan elk van die veelvoorkomende klachten een voorbode van een ernstig onderliggend lijden zijn.

In deze navorming zoomen we daarom in op een update van de aanpak bij deze klachten. Zoals u van ons gewend bent, mag u zich verwachten aan excellente sprekers met boeiende voordrachten en workshops en uiteraard in interactie met u als deelnemer!

Bekijk het programma hieronder

Praktisch:


Inschrijvingsgeld (maaltijden en koffiepauzes inclusief):

  • Normaal tarief : 340 Euro voor 2 dagen, 170 Euro voor 1 dag
  • HAIO: 200 Euro voor 2 dagen, 100 Euro voor 1 dag
  • Stagepraktijk* : 170 Euro voor 2 dagen, 85 Euro voor 1 dag

  Accreditering werd aangevraagd.

  Korting voor stagemeesters van KULeuven studenten.

  *Per praktijk kunnen maximum 2 artsen aan 50% korting deelnemen indien zij dit academiejaar gedurende minstens 6 weken studenten van KU Leuven begeleiden

  Annulering: bij annulering tot uiterlijk 1 week op voorhand, wordt een administratieve kost van 40 Euro in rekening gebracht, het inschrijfbedrag wordt terugbetaald. Bij laattijdige annulering (minder dan 1 week) wordt niets terugbetaald en blijft het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd.

  U kan tevens betalen via de KMO portefeuille met het nummer DV.O103454.

  Contactnavorming
  1/06/2023
  - 2/06/2023
  09:00 - 16:30
  Domein Bremberg; Bremberg 1 - 3053 Haasrode
  Inschrijven