JBI Clinical Leadership Workshop (CEBAM)

CEBAM presenteert:

De workshop 'Klinisch Leiderschap' is een dynamische en interactieve workshop van 1 dag, gebaseerd op het best beschikbare bewijs met betrekking tot klinisch leiderschap en wordt gegeven door JBI-getrainde facilitatoren.

Deze workshop staat open voor klinische leiders en aspirant-leiders uit alle disciplines van de gezondheidszorg en voorziet gezondheidswerkers van informatie en praktische technieken om een positieve, persoonlijke en professionele cultuur op de werkplek te creëren.

De workshop 'Klinisch Leiderschap' helpt professionals in de gezondheidszorg ook bij het identificeren van strategieën die zullen helpen bij het managen van moeilijk gedrag, het bouwen van productieve teams en het implementeren van verandering, waardoor effectief leiderschap van projecten en mensen mogelijk wordt.

De workshop bestaat uit een mix van groepsdiscussies, begeleid leren, persoonlijke reflectie en analytische oefeningen.

Klik hier voor het programma.


Deze locatie is op wandelafstand van het station van Leuven. Geen parkeergelegenheid op het terrein zelf. Parkeren kan verderop in de straat of aan het station. Vergaderzaal op de eerste verdieping, geen lift.

Prijs: €100

Praktisch: De cursus wordt in het Nederlands gegeven en gaat enkel door bij een minimum van 10 deelnemers. Indien dit aantal niet bereikt wordt ontvangt u het inschrijvingsgeld integraal terug.

Cursusmateriaal en lunch inbegrepen. Laptop zelf meebrengen.

Gelieve bij de inschrijving te kiezen of je het werkboek digitaal of op papier wenst te ontvangen. (Geen verschil in prijs.)

Extern
5/04/2022
09:00 - 17:00
Vergaderzaal Kop van Kessel-Lo; Leuvensestraat 18 - 3000 Leuven
Inschrijven