Stagenetwerk Terug naar het overzicht »

De stages zijn een belangrijk en essentieel onderdeel van de opleiding tot arts. Het spreekt voor zich dat de begeleiding van onze studenten tijdens hun stages een uitermate belangrijk aandachtspunt is voor ons centrum. We investeren daarin heel wat tijd, en houden continu de vinger aan de pols.

Het contact met studenten is voor een stageleider een boeiende ervaring, met nuttige leermomenten, mogelijkheden tot zelfreflectie en actief bijblijven. Het uitwisselen van ervaringen met andere stageleiders en met de faculteit kan een absolute meerwaarde hebben voor de dagdagelijkse praktijkvoering.

De talrijke stagemomenten voor alle studenten geneeskunde tijdens de basisopleiding, en de gestage toename van het aantal studenten, vragen van onze beroepsgroep dus een behoorlijke inspanning. Ons bestaande stagenetwerk dient daarom verder te worden uitgebouwd. Deskundige en toegewijde collega’s, met interesse in opleiden, zijn dus meer dan welkom. Ervaring is geen must, maar wel de motivatie om het te leren.

 Wil je de voorwaarden kennen, klik dan hier.

 Onze stageleiders kunnen rekenen op tal van voordelen