Nu is het meer dan ooit belangrijk om op de hoogte te blijven van de wetenschappelijke literatuur. Ga naar www.cdlh.be en begin uw zoektocht zo hoog mogelijk in de kennispiramide en start bij Point-of-care bronnen die info over de topic samenvatten. 

Volg eveneens in DynaMed updates over Covid-19 nauw op de voet door op de "follow" knop te klikken rechts bovenaan in de topic. Riziv accreditering voor het gebruik van DynaMed

 

Vanaf heden is het mogelijk om het gebruik van DynaMed te laten accrediteren. 

Hiervoor is het noodzakelijk om via de Cebam Digital Library for Health www.cdlh.be in te loggen op DynaMed onder de categorie point-of-care. Vervolgens maakt u een individueel account aan om de gezochte topics met corresponderende CME-punten te verzamelen (Continuing Medical Education). 


Na het invullen van enkele vragen, kunt u een attest in pdf downloaden vanuit het Baylor College of Medicine waarbij er aan elke opgezochte topic 0,5 CME punten toegekend wordt (AMA credits). Dit attest kunt u in de webtoepassing van het Riziv toevoegen aan de volgende aanvraag voor de verlenging van accreditering en categoriseert onder het type van erkende buitenlandse activiteiten met als internationale accrediteringsorganisatie ACCME (Accreditation Council for Continuing Medical Education). Één CME punt komt overeen met één geaccrediteerd credit point van het Riziv. 


Meer info gewenst? Bekijk stap voor stap deze handleiding.


Copyright © 2016 CDLH, all rights reserved