Terug naar het nieuws overzicht »

Nieuw: kalender navorming voor huisartsen regio Leuven - 2015-2016

Verschenen op woensdag 09 september 2015, door ACHG

Ons goed voornemen begin dit jaar was alle partners die in de regio Leuven die navorming aan huisartsen aanbieden, samen te brengen. We ondervonden de laatste jaren immers meermaals dat heel wat regionale navormingsactiviteiten voor huisartsen onvoldoende op elkaar waren afgestemd en dat data met elkaar concurreerden met beperkte opkomst van deelnemers tot gevolg.
Hoog tijd dus om de koppen bij elkaar te steken en hier rond afspraken te maken. In het voorjaar zaten we samen met de verantwoordelijken van UZ Leuven, KU Leuven, MCH en het Heilig-Hartziekenhuis. Elke partner zag het belang in om een en ander te formaliseren. Een eerste stap was de opmaak van een navormingskalender. Het resultaat vindt u in deze brochure. Een aanbod met een voor een kwaliteitsvolle navormingsactiviteiten. Meer informatie over elk van deze activiteiten kunt u bekomen bij de vermelde
website of e-mailadressen. Wij hopen dat deze folder u een handig overzicht verschaft van het aanbod in de streek. Hebt u opmerkingen of verbetersuggesties, dan horen we die graag! Wij wensen u veel bijscholingsplezier.

Birgitte Schoenmakers, Verantwoordelijke permanente vorming ACHG
Martine Goossens, opleidingscoördinator Huisartsgeneeskunde ACHG

Klik hier om de kalender te raadplegen.