Terug naar het nieuws overzicht »

Doe mee aan de enquête over de toekomst van de huisartsgeneeskunde

Verschenen op maandag 21 oktober 2013, door ACHG

Hoe ziet de wereld van de huisarts er over enkele jaren uit? Hoe aantrekkelijk is het beroep anno 2020? Hoe organiseert u uw medische praktijk binnen vijf jaar? Werkt u dan solo of in groep? En hoeveel heil mogen we van e-Health verwachten? Aan uitdagingen geen gebrek.

Om te weten hoe u erover denkt stelde het weekblad Medi-Sfeer in samenwerking met het ACHG een uitgebalanceerde vragenlijst op met als thema de toekomst van de huisartsgeneeskunde. Een uitgelezen gelegenheid om zelf uw prioriteiten te ventileren. Welke waarden primeren voor u in de huisartsgeneeskunde van de toekomst. En, meer down to earth, hoe wilt u het liefst betaald worden? Een unieke kans op een eigen mening dus.
Klik hier om naar de enquête te gaan.
Hoe massaler huisartsen hieraan deelnemen, hoe representatiever de peiling uiteraard. Gelieve de link daarom zoveel mogelijk door te sturen. Onder de deelnemers worden bovendien drie mooie prijsjes – één aankoopbon van 1000 euro en twee aankoopbonnen van 500 euro – verloot.