Terug naar het nieuws overzicht »

Opleidingen Kwaliteit van zorg, met nieuwe modules specifiek voor de eerste lijn!

Verschenen op maandag 15 juli 2013, door ACHG

Het verlenen van hoogstaande kwalitatieve zorg is een centrale bekommernis voor iedereen die in de gezondheidszorg werkzaam is. Dit geldt zowel voor de eerstelijnszorg, de woonzorgcentra en ziekenhuizen als de laboratoria. Om deze sectoren nog beter te kunnen ondersteunen in hun streven naar topkwaliteit, heeft het departement Maatschappelijke Gezondheidszorg en Eerstelijnszorg van de KU Leuven ervoor gekozen om het onderzoek, onderwijs en de dienstverlening rond kwaliteit en patiëntveiligheid te bundelen. Zo willen wij u nog beter dan vroeger ondersteunen om samen te streven naar topkwaliteit.

Klik hier voor een overzicht van de verschillende opleidingen en modules. U vindt ook meer info onder Onderwijs/voortgezet onderwijs.