Terug naar het nieuws overzicht »

Symposium Wegwijzers naar bijzondere noden. Over kwaliteit van zorg en communicatie, 28/2/2013, Kortenberg

Verschenen op dinsdag 08 januari 2013, door ACHG ism ACCO

Effectieve communicatie tussen zorgverstrekkers en patiënten en hun naasten is een essentieel en cruciaal onderdeel in de gezondheidszorg. Vaak worden artsen ook geconfronteerd met patiënten die vanuit hun anders zijn een aangepaste benadering vragen.

Hoe kan men bijvoorbeeld omgaan met personen met beginnende en gevorderde dementie, personen met ernstige verstandelijke beperkingen, mensen met een psychose of met een ernstige depressie? 

Een antwoord wordt u aangereikt tijdens het symposium "Wegwijzers naar bijzondere noden. Over kwaliteit van zorg en communicatie" op donderdag 28 februari 2013 om 20 uur (auditorium van het psychiatrisch centrum in Kortenberg, Leuvensesteenweg 517, 3070 Kortenberg).

Voor programma en praktische informatie, klik hier.