Terug naar het nieuws overzicht »

Congres 'Arts worden in Brussel', 10 november 2012

Verschenen op dinsdag 11 september 2012, door ACHG

Ook in Brussel kan je als Nederlandstalige arts in opleiding stagelopen en arts worden! Dankzij de 12 acute ziekenhuizen, verspreid over 23 sites, de sympathieke huisartsenpraktijken, de multiculturaliteit, het internationale publiek, de zeldzame pathologieën is de Brusselse zorg de ideale uitvalsbasis voor je opleiding tot arts.

Kom alles te weten over de Brusselse zorg, ontmoet collega’s die hun stage in Brussel deden of die in Brussel werkzaam zijn en maak kennis met de Brusselse stagebegeleiders, stagiairs en de 4 Vlaamse geneeskunde universiteiten.Kom alles te weten over de Brusselse zorg, ontmoet collega’s die hun stage in Brussel deden of die in Brussel werkzaam zijn en maak kennis met de Brusselse stagebegeleiders, stagiairs en de 4 Vlaamse geneeskunde universiteiten. Dit kan tijdens het congres "Arts worden in Brussel" op zaterdag 10 november 2012, KBC, Havenlaan 2, 1080 Brussel.

Bekijk hier het programma.