Terug naar het nieuws overzicht »

Leuvense Dagen in een nieuw jasje!

Verschenen op dinsdag 17 juli 2012, door ACHG

Leuvense Dagen voor Huisartsgeneeskunde in een nieuw jasje!

Na 35 jaar is het tijd voor vernieuwing: we gooien niet weg wat goed is, maar vullen deze klassieker aan met een andere formule. 

Er wordt nog één keer per jaar de klassieke formule gehanteerd: één thema waarover 2 tot 2,5 dagen lezingen en workshops worden gegeven. Daarnaast hanteren we een jaarthema waarin 3 navormingsmiddagen worden aangeboden, verspreid over het academiejaar, ook telkens met lezingen en workshops.

Concreet betekent dit:

  • Jaarthema 2012-2013: Cardiologie met aftrap op 11 oktober 'Hartfalen voor de huisartsenpraktijk'.
  • Tweedaagse op 6 en 7 december 2012 'Medische beeldvorming en nucleaire geneeskunde': aanvragen en interpretatie van beeldvorming, stralingsrisico voor patiënten, beeldvorming bij bepaalde ziektebeelden, therapeutische mogelijkheden, ...