Terug naar het nieuws overzicht »

ACHG, partner in de Werkgroep ontwikkeling richtlijnen eerste lijn

Verschenen op woensdag 13 juni 2012, door ACHG ism Domus Medica

Sinds meer dan vijftien jaar worden er in België richtlijnen ontwikkeld. Met heel wat expertise als gevolg. Die expertise zit echter verdeeld over verschillende instanties en organisaties. Op initiatief van Domus Medica, werden een aantal belangrijke spelers samengebracht in de Werkgroep ontwikkeling richtlijnen eerste lijn. Ook het ACHG en CEBAM zetelen in deze werkgroep. De doelstelling van deze werkgroep is het bevorderen van de ontwikkeling, adaptatie en updating van richtlijnen voor eerstelijnsgezondheidswerkers, inclusief het hanteren van een gemeenschappelijk ontwikkelingsplan, coördinatie tussen de verschillende partners en het bevorderen van de verspreiding en opname in diverse EBM-tools.

Meer informatie lees je in het persbericht.